MAGISK KVELD PÅ JOHN DEE

drytheriver_011_nr2_900px

Frem til fredag hadde jeg aldri hørt om Dry the River. Men, etter at Celine dro meg med på konserten deres fredag kveld, har jeg hørt på de tre albumene deres hver dag siden. For et bra band! Musikken deres treffer meg rett hjerterota, og å se bandet live kan jeg ikke gjøre annet enn å skryte av. Utrolig bra tilstedeværelse, og på en scene som John Dee i Oslo, var den intime konsertopplevelsen helt magisk.

drytheriver_003_900pxdrytheriver_009_900pxdrytheriver_001_900px

Planen for påsken var egentlig å slappe av i pysj 7 dager på rad og daffe til de grader (noe jeg ikke har gjort på ganske lenge), men nå i går var Pernille og jeg litt impulsive og bestilte tur til København! Der blir vi i hele fire dager og skal sykle, spise digg mat, treffe den danske venninnen min, Anna Lin og bare late oss rundt i de fine gatene. God påske, og håper du også nyter sol og ferie!

Hør på bandet på spotify her