YME UNIVERSE by me

Kaja_Magasin_grafisk

I en oppgave vi hadde i grafisk på skolen valgte jeg å lage et fiktivt arkitektur- og designmagasin, og brukte det nye moteuniverset i Oslo sentrum, “YME”, som hovedoppslaget mitt. Forsidebildet fotograferte jeg selv, mens oppslaget bestod av bilder jeg fant på nett av butikken, lorum ipsum-tekst og grafiske elementer.

 

oppslag_kompr

Bilder i oppslag 2 ↑ tilhører Yme.

 

Jeg elsker å jobbe i indesign, lage layouts og skape ulike uttrykk med grafiske elementer sånn som jeg måtte i denne oppgaven. Merker jeg blir mer og mer usikker på hva jeg vil studere når jeg blir eldre, men det er vel noe jeg finner ut av om noen års tid (forhåptentligvis). Kanskje blir det fotograf, kanskje grafisk designer, kanskje møbeldesigner, eller noe i en helt annen retning. Hittil er det hvertfall de tre yrkene som appelerer til meg, men hvem vet… Kanskje finner jeg meg selv i en forelesningssal på Blindern om noen år og studerer jus?