Black comfort

UBantrekk_002

trousers / second hand   top / COS   shoes / &OtherStories

Når det kommer til klesveien er komfort blitt ekstra viktig for meg i det siste. Hamstret inn to fine second hand dressbukser på Fretex, og satt som skudd! Alltid gøy når man finner billig brukttøy som sitter som støpt. Lørdag på Geilo da United Bloggers hadde fest valgte jeg å kle meg komfortabelt, men noe jeg følte meg velkedd i. Skoene kjøpte jeg i våres og er et av mine beste kjøp noensinne. Overraskende komfortable til å være heler.

3 thoughts on “Black comfort”

  1. Hvilket kamera og objektiv bruker du? Anbefaler du noen spesielle? Skal kjøpe meg nytt, og et på utkikk, og dine bilder er så fine, så tenkte at jeg kunne i det minste spørre 🙂
    Håper på svar!

    1. Så hyggelig å høre! Jeg bruker Canon 5D Mark II og som regel en 50mm F/1.8 fra Canon, eller Sigma sin 50mm f/1.4 🙂 Hva slags fotografering driver du med, for om det er generell fotografering, og ikke spesifikt portretter feks., vil jeg absolutt anbefale Sigma sin 50mm. Og om den prisen er for høy, fungerer Canon sin til ca 900kr ganske så greit vil jeg si.
      Håper dette hjalp deg, lykke til med nytt kjøp!

Comments are closed.