Om tolv timer …

hellas_002hellas_005 Om tolv timmer kommer jeg til å ha kommet trygt frem etter en smålig lang fly- og biltur til Kefalonia i Hellas …

hellas_007 hellas_006… jeg kommer til å sitte på denne stranden …

hellas_004 … gå turer med Frida i den lille byen vi bor i …hellas_003hellas_001  … og kjøre bil rundt omkring på øya …

_bildene tok jeg på turen i fjor sommer

 


For andre år på rad skal vi tilbringe to uker av ferien på en tur til Hellas. Vi reiser nå i morgen tidlig (torsdag kl. 07) og jeg gleder meg så det kniper i magen! Savnet etter Halloumi-salat, stenstranden i byen vår og de hyggelige menneskene vi skal reise med har vært stort, så to uker med dette passer veldig fint akkurat nå. Håper dere har en fin ferie og nyter solskinnsvær og late dager!

2 thoughts on “Om tolv timer …”

Comments are closed.