RED WALL

rød vegg_5_kompr
rød vegg_3_kompr

 

/ denim skirt Second Hand, t-shirt Acne, sunglasses Quay, bag Adidas, sandals somwhere in Montenegro

 

Jeg kan ikke beskrive hvor deilig jeg synes det er at sommerværet endelig begynner å titte frem. Været har så utrolig stor påvirkning på humøret mitt, og jeg merker hvor glad jeg blir bare av litt sol og skyfri himmel. Ikke bare gjør det noe med humøret mitt, men jeg får også lyst til å kle meg litt mer interessant i hverdagen, og jeg gleder meg til å bruke de nye, sommerlige plaggene jeg kjøpte meg nå i København og Stockholm. Klesskapet mitt er vel og merke bedre tilpasset vår og sommer-månedene enn de kalde, så nå som disse månedene har kommet skal jeg ikke spare på å bruke de mer fargerike og lettere plaggene som gjør meg glad.

3 thoughts on “RED WALL”

Comments are closed.