THREE DAYS IN CPH

68 timer i kjære København. Kan ikke beskrive hvor mye jeg liker å vandre rundt i gatene der, sykle rundt og spise på de hyggelige kaféene. Spesielt hyggelig var det denne gangen da jeg nå i påsken var der i tre dager med Maria, Frida og Nora. Sykkel, vind, Netto og skrapa lommebok beskriver oppholdet vårt på ut til fingerspissen. 

kbh_005kbh_009 Vi brukte mesteparten av første dag på å trippe rundt i sidegatene langs strøget og brukte blant annet to evigheter inne på Wasteland og Episode hvor vi alle fant for mye fint. kbh_002kbh_004 Selvfølgelig måtte vi ta en tur innom Paludan for å nyte den beste frokost-tallerken noensinne. Denne gangen prøvde jeg veggis-versjonen, som nesten var bedre enn den vanlige! kbh_022kbh_007 Om man bruker øynene og ser seg rundt kan man fort finne ut av at det er utrolig mange fine og bortgjemte bakgårder i København. kbh_001kbh_015_bwkbh_011kbh_012kbh_019 Det nylig innkjøpte polaroid-kameraet Nora skaffet seg før turen, og det litt eldre Maria har hatt en stund, ble brukt flittig under hele oppholdet. Fin måte å ta vare på minnene på, også får de jo alle øyeblikk til å se litt ekstra kulere ut enn de kanskje er. kbh_016kbh_021kbh_028 Hvis du skal til København er den Botaniske Have et sted du absolutt bør avlegge en visitt. Spesielt inne i Palmehuset er det masse fint å se, og det er så behagelig temperatur der inne at man nesten føler man er i tropene.kbh_032kbh_029 Hvorfor ikke ha en liten picnik utenfor når man først er på besøk? Rimeligere lunsj enn å spise på kafé, og nybakt brød, kremost og druer smakte bedre enn noensinne! Det beste var da vi fant ut at 1L Cocio kun kostet 14kr på Netto. kbh_033kbh_031kbh_025 Downtown Hostel Copenhagen er det beste stedet du kan bo på til en billig penge under et opphold i Kbh.

/ Copenhagen, Denmark, april 2014

3 thoughts on “THREE DAYS IN CPH”

Comments are closed.