GITTE WITT (bts)

gitte_witt_red_2_bw

gitte_witt_red_1

gitte_witt_red_3_bw

/ Gitte Witt var med i studio under innspilling av aptv.no’s andre sesong av Serieskolen (se episodene her).

Jeg er nå i min fjerde og nest siste uke på utplassering hos Aftenposten TV.  Gjennom å være med på opptak, hvor jeg har filmet litt selv, tatt portrettbilder og generelt observert har jeg lært en hel masse spennende, og det er så innmari gøy å være med på dette i stedenfor å sitte i klasserommet! Én ting som hvertfall er spennende med å være på utplassering er at man får møte mange interessant mennesker, og første uken jeg var hos aptv, var jeg med på innspilling av Serieskolen hvor blant andre Gitte Witt og Leo Ajkic var gjest. Jeg tok noen portrett-bilder av både henne og en del fler, som dere kan se under Serieskolen på aptv.no.