BEHIND THE SCENES – “CERTAIN WILDNESS” w/Victime Magazine

(CERTAIN WILDNESS – BEHIND THE SCENES w/VICTIME MAGAZINE from Kaja Dons Petrusson on Vimeo.)

Dette er en video jeg lagde i samarbeid med Victime Magazine tidligere i høst. Jeg har delvis glemt, delvis hatt litt problemer med opplastning, og derfor ikke delt den med dere før nå. Det er interessant å se hvordan jeg har utviklet meg med film (når det kommer til ideer, kreativitet og kunnskap) dette året, og jeg har funnet ut at film er noe jeg synes er kjempe gøy å jobbe med. Nå på skolen har jeg valgt film som valgfag i PTF, så jeg gleder meg veldig til tiden fremover! Vi skal antageligvis ha flere filmprosjekter, og hvis det er noen som er verdt å vise, gjør jeg det.

One thought on “BEHIND THE SCENES – “CERTAIN WILDNESS” w/Victime Magazine”

Comments are closed.