LAST WEEKS

brunch sverre på besøk1sverre på besøk

frokost hos ylva

barejazz danmark

Untitled-2

 

De siste ukene har jeg gjort mye hyggelig. Over her ser dere noen snapshots fra noe av det jeg har gjort. Jeg har vært på “Bare Jazz” for første gang med Liv og Frida (virkelig et sted å anbefale for dere som ikke har vært der før). Hatt en superhyggelig frokostmorgen hos Solvår på Sagene. Sverre var på besøk i Oslo! Vært på “Teenagelovesongs” med Nora på “Det andre teateret” på Torshov; gøygøygøy. Jeg har hatt en hyggelig lørdagsmorgen hos Ylva med stor, digg frokost, og noe av det beste; vært i Danmark (som jeg vil poste bilder fra så snart som mulig)!! OG jeg har laget hjemmelaget, presset juice for første gang; overaskende godt og utrolig lettvint!

 

Alle bilder tatt med iPhone 4.

One thought on “LAST WEEKS”

Comments are closed.