IN FRONT OF A BRICK

brick_wall1_komprbrick_wall2_komprbrick_wall4_kompr

jacket second hand / scarf Acne 

Jeg har begynt å gå masse med denne myke, deilige jakken jeg kjøpte i våres igjen. Kombinasjonen av grått, hvitt og svart bruker jeg bare mer og mer for tiden, og ser ikke bort i fra at jeg kommer til å slutte med det. Det er så mye enklere å kle på seg om morgenen når man vet at man har en fin ytterjakke, som gjør at antrekket ikke blir alt for kjedelig.

3 thoughts on “IN FRONT OF A BRICK”

  1. Hei,
    Har du et tips om hvor man får tak i bra secondhand? 🙂
    Sånn som jakken din, den er nydelig!

    1. Tusen takk! Personlig er jeg veldig glad i diverse markeder og finner alltid masse på loppemarkeder! Der får du ting somregel mye, mye billigere enn i ellers vanlige Vintage og Second Hand butikker. Også er steder som bloppis.no og bazaar.no et sted du kan finne mye fint brukt!

Comments are closed.