CHRISTMAS AT H&M

Kulden kommer sakte, men sikkert snikende innover landet, og med seg følger juletiden. Nå er det mindre enn en uke til jul, og for mange betyr det innkjøp av nye selskapsklær. Selv har jeg lyst på en ny fin kjole jeg kan bruke både juleaften og nyttår. Det er noe med denne tiden på året som gjør det ekstra gøy å handle inn nytt til klesskapet. Og da passer det jo glimrende at H&M har kommet med ny julekampanje! Kampanjen består av klær til både menn, kvinner, barn og ungdom, og er proppfull av masse fine godbiter. Bare ta en titt på den nydelige kjolen i videosnutten! Kanskje blir det nettopp den som ender opp i klesskapet mitt. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter fra kampanjen, som dere kan se her, her og her.

PS. Noen av inntektene som kommer inn før 24. desember, går til organisasjonen WaterAid! Les mer om det her.