BOTANICAL GARDEN

med siri7_komprmed siri17_komprmed siri5_komprmed siri11_komprmed siri15_komprmed siri6_komprmed siri16_kompr

Noen bilder fra onsdag i høstferien da jeg var i Botanisk hage med Siri. Synd ikke Palme-museet var åpent, for det hadde jeg gledet meg til å se! Hagen er kjempe fin på denne tiden, men jeg tenker at den blir helt fantastisk om våren/sommeren, så når den tid kommer vil jeg være mer der og ha piknikker med venner. Jeg kjenner savnet av sommer allerede, jeg…

Some pictures from wednesday this autumn break when I was in the Botanical Garden in Oslo with Siri. Sadly the Palm museum wasn’t open, but the garden was still very beautiful and interesting. When the summer comes, I want to spend more time there and have picnics.

4 thoughts on “BOTANICAL GARDEN”

Comments are closed.