WHITE TURTLENCK // FURRY COAT

antrekk ferdig_komprantrekk ferdig1_komprantrekk ferdig2_komprantrekk ferdig4_komprantrekk ferdig5_kompr

 

Jacket H&M Trend  Tutleneck Second hand  Black Jeans Never Denim  Shoes Bik Bok  Purse Grandma’s old one  Sunglasses TGR

God høstferie allemann! Håper dere nyter friheten like mye som meg. Det er jo så nydelig vær i Oslo for øyeblikket, og pga det, pluss at jeg vil få max ut av dagene, har jeg hittil stått opp nogenlunde tidlig hver morgen og startet dagen som morgenfugl. Lørdag gikk med på frokost i byen på Åpent Bakeri med Anna, tusling rundt i Hegdehaugsveien og en tur på Vestkanttorget (anbefaler disse tre tingene for de av dere som skal på besøk til Oslo snart). Det sistnevnte er alltid en skremmende sak for lommeboka, for jeg kommer som regel alltid hjem med noe nytt i hånda. Denne gangen var det en fin, liten boheminspirert jakke og en søt, sommerlig topp, som egentlig lignet mer en kort nattkjole. Men vel, vel. Over her ser dere antrekket fra den fine lørdagen.

2 thoughts on “WHITE TURTLENCK // FURRY COAT”

Comments are closed.