STRIPEZ

stripez_kompr

 

From up and left: Bik Bok, second hand, second hand, second hand (originally  H&M)

Hvis det er et mønster jeg har fetish for, så er det striper. Egentlig har jeg vel ikke brukt dette så veldig mye før, men jeg er blitt veldig glad i det i den siste tiden. Forrige helg var jeg på det årlige loppemarkedet på den gamle barneskolen min, og som alltid fant jeg noe jeg likte. Kom hjem med blant annet tre av de overdelene på bildet her, og alle sitter fint og er behagelige. Striper er et klassisk preg, som aldri går av moten, og jeg føler meg vel i det uansett om jeg bare har en ellers vanlig, svart bukse til. Go stripes!

2 thoughts on “STRIPEZ”

  1. Striper er best! 🙂
    En periode hadde jeg så mange stripete ting at jeg måtte nedlegge forbud for meg selv mot å kjøpe fler stripete ting. Nå er det lenge siden siste stripekjøp. Kanskje jeg skal investere i noe snart. 😡

Comments are closed.