EMMA S. BY EMMA WIKLUND

(Jeg har fått ett par spørsmål angående hva slags produkter jeg bruker på huden, så jeg tenkte jeg like gjerne kunne lage et innlegg om det.)

For en stund siden kjøpte jeg meg to nye hudprodukter til ansiktspleierutinen min i håp med å finne noen nye favoritter. Mamma hadde nettopp kommet hjem fra reise og kjøpte en Visible Difference krem fra Elisabeth Arden til meg, og jeg må virkelig si at etter noen uker med jevnlig pleie, morgen og kveld, har jeg merket klare forskjeller i huden! Dette har sikkert noe å gjøre med at sommeren har vært her og huden har blitt eksponert for sol og varme, men jeg vil ærlig tro at det er en kombinasjon av sol og hva slags produkter man utsetter huden sin for.

/ from left to right: Visible difference cream Elisabeth Arden, facial cleansing soap Emma S., Makeup remover Emma S. /
Derfor vil jeg med glede anbefale dere alle, som er på utkikk etter noen nye hudprodukter, en hudpleieserie fra merket Emma S. Merket ble dannet for et par år siden av tidligere modell, Emma Wiklund. Emma S. produkter er fri for parabener og mineraloljer, dufter godt og har en grei pris man lett kan leve med – superbra! Visible Difference kremen fra Eisabeth Arden er en klassiker jeg lenge har villet prøve, og jeg vil som så mange andre, anbefale denne om du sliter med tørre områder og trenger ordentlig fukt.
Og for dere som lurer; dette innlegget er ikke sponset.