CLEAR CRYSTAL

crystal_clear_001_kompr

crystal_clear_002_kompr

Necklace Zara

Jeg er helt forelsket i dette smykket, som jeg kjøpte fra Zara her om dagen! Jeg pleier vanligvis ikke kjøpe smykker fra Zara, fordi jeg synes de ofte er litt overpriset, men dette her kunne jeg bare ikke motstå. Det er klassisk, elegant og kan brukes på så mange ulike måter. Definitivt et smykke jeg ikke blir lei av med det første.

// I’m in love with my new necklace I bought from Zara the other day. I haven’t bought any jewelry from Zara before because I often think they’re a little overprized, but this one I just could’nt resist buying! It’s classy, elegant and I can use it in so many different ways. 

2 thoughts on “CLEAR CRYSTAL”

  1. Hei, jeg har lenge fulgt bloggen din og har nylig laget en for mine bilder. Men jeg sliter veldig med designet. Kan du svare meg på mail angående dette? Om hvor jeg finner gratise eller like desgin som ditt eget. Setter stor pris på svar!

Comments are closed.