NEVER DENIM, FALL COLLECTION 2013

Nå til høsten lanserer Never Denim en ny, interessant kolleksjon, som vil være til salgs i Bik Bok sine butikker. De har valgt å fokusere på materialer som myk stretch, og fargerne grått og sort, i ulike toner og steinvask, er det som dominerer kolleksjonen. Selv gleder jeg meg til å få tatt en titt på modellene Higher Flex 991JP Higher og Higher Flex 57. Highwaist-bukser i sort og grått er omtrent det eneste jeg bruker, og som jeg føler meg komfortabel i. Derfor vil jeg si at denne kolleksjonen er midt i blinken! Utover høsten vil også en ny, spennende limited edition kolleksjon, kalt “Fashion Jeans Collection”, bli lansert. Den inneholder bl.a. nye, mer avanserte vasker, og vil ha en høy edge-faktor. Men husk å følge med; for hver femte uke lanseres det to nye bukser i begrenset opplag. Så her er det førstemann til mølla!

 

One thought on “NEVER DENIM, FALL COLLECTION 2013”

Comments are closed.