BLACK/WHITE

( t-shirt Cos shorts vintage necklace Cos )
 De siste dagene har vært varme og solfylte, og jeg må si det har vært deilig å ta fram shortsen fra hylla igjen. Jeg kjøpte meg denne supermyke t-skjorten og lekre smykket fra Cos i går, og etter en titt inn på Ganni, fant jeg også en annen skatt jeg endte opp med å ikke kjøpe. Selvfølgelig angret jeg i ettertid, og tok derfor turen innom i dag for å brenne lommeboka på herligheten. Fornøyd er jeg i alle fall, og antageligvis vil jeg nok poste innkjøpet her i løpet av uken en gang.
I morgen kommer jeg opp i muntlig eksamen, så noen updates før fredag blir det nok ikke. Krysser fingrene for at naturfag ikke blir faget..

8 thoughts on “BLACK/WHITE”

  1. Råkult antrekk! Enkelt og fint, litt roca, digger det 🙂
    Kan du legge ut en video av leiligheten du har flyttet til? I hvert fall rommet ditt.

Comments are closed.