WARM AND FLUFFY

(bag my grandma’s old cardigan/jacket H&M Trend sunglasses market necklace festival)

Jeg kjøpte meg denne supermyke kosebamse jakken på H&M her om dagen, og den har den siste uken blitt erstattet med kåpen min (som nå begynner å bli i varmeste laget) og blitt brukt som ytterjakke. Så utrolig deilig å gå rundt i, føles nesten som om jeg går med et pledd om meg. 

9 thoughts on “WARM AND FLUFFY”

  1. Hvilken HM kjøpte du jakken i? Jeg finner den ingen steder! 🙁 Bloggen din er superfin!

  2. Bloggen din er så utrolig inspirerende! Hvor får du all inspirasjonen din i fra? Og jeg vil gjerne følge mer med på mote, tips til hva jeg kan gjøre? Og så må jeg også nevne de utrolig vakre bildene dine, kan du ikke gi oss noen tips til hvordan du tar de, og redigerer de? 🙂

Comments are closed.