ANSWERS

Hvis du kunne blitt kjent med en person, hvem ville det vært?
Zooey Deschanel, for jeg synes hun virker så sinssykt kul og døds morsom.

5 ting du misliker, 5 ting du liker

Misliker: sukkererter, veldig negative mennesker, grått vær, humøret mitt når jeg er sulten, legge meg mens jeg vet det var flere ting jeg skulle fått gjort den dagen. Liker: vår, utenlandsturer, te, romantiske filmer (som ikke er for klisjé), svarte klær, og varme sommerdager i byen.

Når og hvor kjøpte du den blomster genseren din?

Den kjøpte jeg på bazar.no, og kjøpte den en gang i høst. 

Yndlingskafe?
Paludan er en av de koseligste kaféene jeg har vært på, med kjempe god mat og drikke til en ganske lav pris, bare trist den ligger i København. I Oslo er jeg veldig glad i en kafé på Frogner som heter Gabels, ellers liker jeg godt kjedekaféene Kaffebrenneriet og Samson. Kaféen Le Rustique på Majorstuen og Åpent Bakeri nederst i Hegdehaugsveien er også veldig, veldig hyggelig. 

Bor du i Oslo?
Ja, det gjør jeg. Love mah citey!

Hvordan ser en typisk helg ut for deg?

Kanskje overnatting med en venninne, et kafébesøk eller en tur til byen, pluss daffe på sofaen mens enten en gråtefilm eller klissete romantisk komedie ruller på tv-skjermen. (men nå for tiden går søndagene ofte til øving til prøver, siste innspurt i 10. klasse)

Hvordan fant du stilen din?

Fant og fant. Stilen min utvikler seg hele tiden. Hvis man ser på antrekks bilder jeg tok for ett/to år siden, er det store forandringer spør du meg. Så jeg kan vel ikke si at jeg helt har funnet akkuratt min egen stil enda.Din største drøm?

Jeg har en drøm (og mål) om å få en jobb innen moteindustrien og jobbe som fotograf freelance. Jeg har som mål/drøm å ha bodd i København, London og Stockholm mellom jeg er 20 og 30 år. Samtidig har jeg lyst til å bo i Paris 2-3 måneder med en venninne så jeg kan lære meg bedre fransk og bli enda bedre kjent med denne fantastiske byen.

Et stilikon – hvem?
Jeg har ikke et spesifikt stilikon, men jeg blir veldig inspirert av mange moteblogger og folk i moteindustrien én leser om i magasinene. Helt siden jeg var rundt 12/13 år og fikk mitt første Topp-blad, har jeg alltid likt Olsen-tvillingene. For de får det til så sinssykt bra (samtidig er de begge lave, akkurat som meg, noe som gjør det hele bare enda bedre).

Er du en typisk pessimist eller optimist?
Vil vel kalle meg mer en optimist. Prøver å se det positive i det meste.

Noe du virkelig misliker sterkt med “dagens generasjon”?
At folk gjør interessante og edgy trender om til “mainstream” og ikke så morsomt å gå med lengre. Jeg er ingen trend-slave, men visse ting synes jeg er kult, inntill halve skolen begynner å gå med det. Ikke så kult lengre. Er heller ikke noen fan av at kropp er så innmari stort samtaleemne hvor enn man er blant ungdom, men jeg vil vel tro at det er et tema som alltid har eksistert blant jenter (eller ungdom generelt), og som man aldri vil bli kvitt.

Om du var i en blomstereng, hva slags blomster ville du hatt rundt deg?
Lyserosa pioner og forglemmegei.

Noen restauranter å anbefale som ligger i Oslo?
Ja, hvis du vil spise god mat, anbefaler jeg å ta turen til Grünerløkka. Her finner du titalls kaféer og supermange gode restauranter. Mine favoritter der er nok Villa Paradiso (italiensk mat, spesielt kjent for pizzaen), Nighthawk Diner(amerikansk diner restaurant), Fru Hagen(dette er en kombinert kafé,bar og restaurant), Focacceria(sier vel se selv) og Mucho Mas(meksikansk mat).

Hva er lykke?
Kommer an på. Men jeg vil vel si jeg føler meg ganske lykkelig etter en fin lørdag hvor jeg har brukt dagen godt, og det har vært blå himmel, jeg har møtt venner og gjort noe gøy. Toppen av kaka, kan da være en jentekveld med venner, brownie og en god film. Ellers føler jeg meg ganske lykkelig meste parten av sommerferien når det er sol, varme og reisemål framfor meg.


Nevn noe om deg selv som ingen andre enn dine nærmeste venner vet, f. eks at du har på sokker når du sover. En teit liten hverdagshemmelighet.
(sikkert noen som vet det da, men..) Jeg lager lister for hva jeg skal gjøre, hver eneste dag. Det har blitt en vane, og det gjør meg egentlig ganske stressa, men samtidig hjelper det meg til å holde oversikt, og kan også gi meg inspirasjon.

Hvorfor blogging?

Det er gøy. Det er et sted hvor jeg kan være kreativ, og vise fram bilder og filmer jeg har laget. Det er et sted for inspirasjon.

Hva er drømme yrket ditt?
En jobb innen motebransjen, helst i et motemagasin og være en del av redaksjonen eller redaktør selv. Jeg drømmer om å utdanne meg som fotograf, jobbe med det freelance og kunne ha denne jobben i motemagasinet samtidig. Det ville vært fantastisk. Vil faktisk også utdanne meg som interiør konsulent og kanskje til og med en gang studere mønster og tekstil eller ta studie til å kunne lage smykker.

Det beste å ha på brødskiven?
Ristet brødskive, smør og nyrørt bringebærsyltetøy. (mmm.. vann i munnen)

Noen bøker du vil anbefale?
Sinssykt forelsket, Himmelen begynner her, Perfekt kjemi, The Hunger Games, En Shopoholiker serien og Lauren Conrads serie L.A. Candy. Skal nå starte på Perks of Being a Wallflower og Peaches, har hørt at de begge er veldig bra, så gleder meg til det.

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Antageligvis med en kjekk brunhåret kar, i en kul leilighet med masse kule møbler kjøpt på bruktmarkeder et sted i Europa, nyter livet som ung voksen og har et yrke jeg er fornøyd med.


Noe mer dere lurer på? I såfall: legg igjen et spm i kommentarfeltet.


7 thoughts on “ANSWERS”

  1. Åå, jeg elsker himmelen begynner her! Synes den er så koselig 🙂
    Hvilken linje har du søkt på? 🙂

  2. Er det andre venner av deg som blogger? kan du legge ved link
    Og kan du lage en film hvor du viser hvordan du redigerer bildene dine?:)

Comments are closed.