Acne pouch

/ pouch by Acne /
I got this super nice pouch (or wallet if you would like to call it that) for my birthday from my mom, and I really love it! It’s perfect, because now I will not have to use my other big and impractical wallet full of receipts and other things.

6 thoughts on “Acne pouch”

  1. jeg må spør om noe: hvor er den blåsvarte(?) kåpa du hadde på deg i Oslo med Martine og Hanna fra? Den var nemlig utrolig fiiin 🙂

  2. Jeg har lett etter den der så lenge, men finner den ikke i den størrelsen jeg vil ha (tror den du har er den størrelsen jeg leter etter).. Hvilken Acne butikk kjøpte hun den i ? Hadde blitt så glad for et svar 🙂

    1. Den er ikke særlig stor. Jeg får plass til bankkort etc. oppi, så hvis den du leter etter er i en større str. vet jeg dessverre ikke:/ Tror hun kjøpte den i Karl Johan i Oslo.

Comments are closed.