Villa Paradiso

Grünerløkka er soleklart min favorittdel her i Oslo. Her har de unike spisesteder med dødsgodmat, masse morsomme og fine butikker og hyggelig atmosfære. I ferien spiste jeg Oslos beste margharita på Villa Paradiso med tre herlige jenter. Nomminom. Jeg drømmer om å flytte dit en dag og bo i en lys leilighet med høyt under taket, det skal bli så bra.

7 thoughts on “Villa Paradiso”

  1. Har aldri fått somlet meg til Villa Paradiso, selv om de skal ha Oslos beste glutenfrie pizza også. Kanskje det er dit jeg skal dra neste gang jeg er i traktene? 😀

  2. Så fine bilder du tar Kaja,det ser ut som du har kost deg!!Jeg er også veldig glad i denne delen av by`n. Tror nok du og jeg må ta oss en lørdag der sammen før jul! det hadde vært veldig koselig hvis du vil gå med tanta di på shopping da!?Klem tante Katrine

Comments are closed.