Black morning

/ Turtle neck Old Black jeans Dr. Denim Necklace Bik Bok Shoes Zara Trf /

Yesterday I walked around all day in just black clothes. Black can actually be very nice sometimes, and the best of all; you can almost combine anything with this color. 

14 thoughts on “Black morning”

  1. Wow, jeg elsker antrekket! Forresten, jeg leste innlegget ditt om grünerløkka, har du vært og spist på nighthawk diner? Det er en resturant/diner på grünerløkka, som selger utrolig god mat! Den er amerikansk, og selger burgere og american pancakes, og den beste milkshaken jeg noen gang har smakt! Alt er som tatt rett ut fra en amerikansk film på 60 tallet:)

  2. Så fint! Jeg bare lurer på hvordan du får bilde til å se sånn ut, jeg elsker den typen, men vet ikke hvordan jeg får det til i photoshop + pluss at det ikke akkurat er min sterkeste side 🙂 Elsker bloggen din, du må oppdatere oftere !

Comments are closed.