In the mountains

_photos by me, Kaja Dons
Fra mandag til torsdag forrige uke, var jeg på klassetur til Sjåk i Jotunheimen. Jeg tror de fleste var litt skeptiske ettersom dette var vår erstatning i stedet for Polentur som veldig mange andre 10. klasser gjør, men det viste seg at turen ble veldig vellykket, og vi koste oss masse! Ufattelig koselig å være samlet to av klassene på trinnet i så mange dager. Det er noen fine dager med mange minner som rafting, juving og tur til toppen av Galdhøpiggen jeg vil ha med meg resten av livet. 

16 thoughts on “In the mountains”

  1. Var i polen med trinnet i mars, og det var utrolig koselig, men samtidig etter de 10 dagene sammen ble vi jo grundig lei av hverandre og. Koselig at dere faktisk gjorde noe annet sammen, enn å droppe alt. Men en ting du burde gjøre før du dør er å besøke leirene og Polen/Tyskland generelt. Helt fantastisk!

  2. Hvem sa at man må dra så langt hver gang? Klasser her sparer så mye penger at de drar til Portugal og sånt. Selv vil jeg bare til Svalbard og se isbjørner. Virker som en super tur på Jotunheimen, selv om det “bare” var i Norge!

  3. Nydelige bilder! Du er så utrolig flink.

    Vel, tiendeklasseturen våres var bare en simpel sykkeltur med overnatting i fjellet for én natt. Kan vel si jeg misunner de som får dra til Polen, haha.

  4. Utolig fine og inspirerende bilder Kaja! Nå må du høre på noen ord jeg har tenkt lenge på å skrive som en kommetar til deg: Du Kaja Don, er en utrolig fantastisk og ikke minst inspirerende moteblogger som gir meg både helt nydelige bilder og at du deler lidenskapen du har for mote med oss! Du har en utolig fin stil, og virker som en super jente! <3 Og da har jeg bare en siste ting å si: KEEP ON ! <3

Comments are closed.