H.A.P.P.Y.

 Photographie by one of my favorite artists, Helene Fjell.
 Beautiful flowers
 I GOT CANON 5D MARK II!!!!!
 Marc Jacobs watch, loveitsomuch
Jewelry. Heart, cross and silver.

Sist helg feiret jeg konfirmasjonen min, og det var en helt fantastisk dag jeg har sett frem til veldig, veldig lenge! Det er så rart hvor fort tiden går… Jeg kan huske meg selv som 10-åring med sommerfugler i magen over tanken at om noen år var det min tur til å bli konfirmant, og nå for litt over en uke siden ble jeg offisielt erklært konfirmert. Det er rart å tenke på. Jeg fikk så mange fine taler og det var utrolig god mat, samtidig så mange herlige gjester å feire den store dagen med. På toppen av kaka, fikk jeg utrolig mange fine gaver, og er storfornøyd!

// Last weekend, I celebrated my confirmation. It was a lovely day. So many sweet speeches, great food, lovely guests and nice gifts. It’s a day I’ve been looking forward to a long time, and it ended out lovely!

2 thoughts on “H.A.P.P.Y.”

  1. åååh!!! KAMERAET!!
    jeg angrer sånn på at jeg ikke kjøpte det for mine konfirmasjonspenger, men 550D.. men da var jeg ikke så interessert i foto heller. kjempefine bilder!

Comments are closed.