hola

Mitt navn er Kaja, jeg er 15 år og har stor interesse og lidenskap for foto, mote, matlagning og interiør. Jeg har blogget i 3 år tilsammen, men har hatt to blogger på plattformen blogg.no tidligere der jeg hadde én moteblogg, og én mer “daily life” blogg. Nå i lang tid, har jeg villet sette sammen disse to bloggene og flytte over til blogspot, og nå for noen uker siden begynte jeg å planlegge mitt nye blogg prosjekt for fullt. På bloggen vil det bli postet mye om mote, tips, litt bilder fra hverdagen og andre saker som interesserer meg. Håper dere vil følge meg videre her og at dere finner noe interessant å lese og se på.

Kaja Dons

3 thoughts on “hola”

  1. Can’t wait to follow your already amazing blog in another place 🙂 I’m sure it will be just as amazing!

    xx

Comments are closed.